PAGE OF MY MIND

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Eliminuj nakazenú realitu!

Príbeh, čo napísal sám život v mojich myšlienkach pri pohľade na jej zohavené nohy......"Nie som žiadna kurva!" Povedala zo zúfalstvom a ohromným hnevom v hlase čiernovlasá žena, ktorá mala piercing snáď po celom tele. Jej potetované ruky a krk pripomínali skôr odchovanca Ilavskej väznice ako ženu. Robila prostitútku na Vlčom hrdle. Deň čo deň musela súložiť s neznámymi chlapmi, ktorí smrdeli potom a nemali ani kúska súcitu a hanbi pozrieť sa doma svojím ženám do očí. Boli to prevažne vodiči kamiónov, ktorí majú na Vlčom hrdle odpočívadlo. Súložili s ňou celé hodiny, nemali úctu ani k centimetru jej nahého tela. Bola to jej vina že sa rozdávala za peniaze? Opäť vykríkla:" Nie som kurva, keby som to nemusela robiť tak tu nie som, som k tomu prinútená okolnosťami môjho života!" On jej dal facku. Facku, ktorá ju priviedla takmer do bezvedomia. "Si štetka, obyčajná kurva a budem s tebou "šukať" kedykoľvek sa mi zachce." "Nedám ti ani cent ty mrcha", povedal z nenávisťou neznámi chlap v šiltovke a roztrhaných džínsoch. V tom sa postavila a s topánkami na podpätkoch v ruke utekala ako rýchlo len vládala. O pár dní nato som ju zazrel znova. Tentokrát mal dorezané celé nohy. Robila to vraj preto, pretože ju psychicky i fyzicky týrali, čím ju priviedli až k pôžitku zo samodeštrukcie. O pár dní umrela na krvácanie z pošvy. Tento príbeh nemá ani kúska svetlého okamihu. Spoločnosť, ktorá sa vydáva za kultivovanú a na úrovni dopustí takéto ohavnosti. Je to vôbec normálne? Pýtam sa sám seba a možno i Vás milí čitatelia. Jej dieťa skončilo v detskom domove ako iné deti bez rodičov. Otec je neznámi keďže ju znásilňovali deň čo deň. Tento príbeh nie je kópia žiadnej skutočnej udalosti. Je to len fiktívna ukážka toho, ako zatvárame oči pred niečim čo by sme mali automaticky eliminovať. Vstúpme si do svedomia a pomôžme tým ktorí to naozaj potrebujú aby mladé ženy a muži neumierali a aby naše deti nekončili v detský domovoch.

oŽivote v realite | stály odkaz

Komentáre

  1. no
    dobre,ale co s tym my mozme urobit?ked bezny clovek nepozna individualny pribeh,obvykle sa im skor vyhne...
    publikované: 20.01.2012 23:24:25 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. answ...
    Toto je individuálny príklad ale myslel som to celkovo globálne. Niekedy nútene zatvárame oči a nechceme vidieť realitu. Ak sa niečo takéto stane, mali by sme reagovať inak. Nemali by sme pred tým zatvárať oči. Ale ďakujem za názor. Je dobré o tom hovoriť a je nutné o tom hovoriť.
    publikované: 20.01.2012 23:35:21 | autor: 3loger (e-mail, web, autorizovaný)
  3. mas zapal
    a dobru volu,ale mas i nejake riesenie?skus rozviest ako "inak" by sme mali reagovat.ja si myslim,ze sa stavame narodom ignorantov,ktorych netaknuju ani kurvy v politike,tak co by si robili vrasky este s tymi v nepolitike...
    publikované: 20.01.2012 23:42:29 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014