PAGE OF MY MIND

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Po skúške - pass or not ?

Zdravím Vás, takže som po skúške zo spomínaných Integračných procesov, bolo to celkom v pohode, tak dúfam že to dobre dopadne. Čo ďalej k tomuto dňu... od zajtra mi začína ďalšie obdobie učenia, avšak radosť - Posledná skúška :). Momentálne sedím v kuchyni s priateľkou ktorá varí "veľmi neskorí" obed :) A čo z načatým večerom ? Pozrieme si nejaký dobrý film, BTW ak niekto vie niečo fakt dobré na pozretie prosím prispejte do komentárov ďakujem :). Čo budete robiť vy? Inak ďakujem za 16 vzhliadnutí, nie je to nič horibilné ale keďže môj blog existuje sotva 2 dni som s tým veľmi spokojný :). Tak čítajte ďalej komentujte prispievajte, "lajkujte" na facebook-u v pohode kontaktujte želám pekný večer a do blogovania priatelia :D (ps. možno sa dnes ešte ozvem :P)

oMne | stály odkaz

Komentáre

  1. drzim
    palce na skusky a ak nezabudnem,budem ta navstevovat,nech sa ti i klikaju navstevy,ma bavi,jak sa z toho tesis:-)ale tu asi rekordy netrhnes,je to tu take komornejsie,v zavetri,co niekomu vyhovuje,inemu nie.z filmov doporucujem warrior,ak ta nevezme,priatelku asi vezme:-))
    publikované: 20.01.2012 23:12:16 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014